• Δευ - Κυρ από 8.00 πμ με 8.00 μμ
  • Αθήνα, Νότια προάστεια

Στην επιχείρησή μας, η απεντόμωση πραγματοποιείται με επιλογή των κατάλληλων σκευασμάτων και τρόπων εφαρμογής (σε μορφή υγρού και τζελ, φερομονικών παγίδων έλεγχου και εγκλωβισμού  κ.α.) για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος που έχει να κάνει με έντομα (έρποντα και ιπτάμενα) σε οποιοδήποτε σημείο και να βρίσκονται.Σεβόμενοι τις αρχές της Ορθής Υγιεινής Πρακτικής και τηρώντας τους σχετικούς κανονισμούς της I.P.M. (Integrated Pest Management - Ολοκληρωμένη διαχείριση παρασίτων), η καταπολέμηση των εντόμων γίνεται με τον βέλτιστο τρόπο, ώστε να μην επιβαρύνονται τόσο οι άνθρωποι και τα κατοικίδια που βρίσκονται στον χώρο, όσο και το περιβάλλον. 

Η Απεντόμωση στοχεύει στον έλεγχο και την καταπολέμηση όλων των ειδών των εντόμων, ιπτάμενων (κουνούπια, μύγες, ψύλλοι, έντομα αποθήκευσης τροφίμων, σφήκες ), ερπόντων και βαδιστικών (κατσαρίδα, κοριός, ψύλλος, μυρμήγκι, αράχνες, ψαλίδες, τσιμπούρια, ψείρες, μυριάποδα). Η Απεντόμωση αποτελεί απαιτούμενη υπηρεσία για επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, επαγγελματικούς / βιομηχανικούς χώρους καθώς και επιδιωκόμενη υπηρεσία για τις οικίες, για τον λόγο ότι τα έντομα προκαλούν επιπτώσεις στην Δημόσια υγεία (δερματίτιδες, άσθμα, κνησμό, γαστρεντερολογικές ασθένειες), ενώ πολλά είναι ενοχλητικά στο ανθρώπινο περιβάλλον.

Η επιχείρηση μας Pest Free Απολυμαντική Προστασία παρέχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Απεντόμωσης το οποίο βασίζεται στις αρχές του Integrated Pest Management (IPM) και περιλαμβάνει την Πρόληψη, τον Έλεγχο και την Καταστολή των εντόμων. Ένα σωστά σχεδιασμένο πρόγραμμα απεντόμωσης βασίζεται στις ανάγκες και ιδιομορφίες του χώρου αλλά και το είδος του προβλήματος, και περιλαμβάνει τα εξής στάδια:Επιθεώρηση και αυτοψία του χώρου για τυχόν κτηριακές ελλείψεις (τρύπες, σχισμές, κενά στις πόρτες, παράλειψη καθαριότητας και γενικά κακοτεχνίες), ως μέθοδος πρόληψης. Επιθεώρηση για εστίες μόλυνσης ( συνήθως σε σημεία με δύσκολη πρόσβαση) και ταυτοποίηση του εντόμου. Επιλέγεται η κατάλληλη μέθοδος εφαρμογής και η πιθανή συχνότητα εφαρμογής.

Η συχνότητα της Απεντόμωσης εξαρτάται κυρίως από το πόσο επιβαρυμένος είναι ο χώρος από παράσιτα. Για τις κατοικίες είναι αποδεδειγμένο ότι χρειάζεται μία με δύο φορές το χρόνο για να διατηρείται ο πληθυσμός των εντόμων σε χαμηλά επίπεδα. Στους επαγγελματικούς χώρους απαιτείται μεγαλύτερη συχνότητα εφαρμογών εντός του έτους, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος (εταιρείες αποθήκευσης και επεξεργασίας τροφίμων, καταστήματα εστίασης κ.α.)

ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΒΙΑ / ΠΑΡΑΣΙΤΑ; ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΑΜΕΣΑ