• Δευ - Κυρ από 8.00 πμ με 8.00 μμ
  • Αθήνα, Νότια προάστεια
Μύγες

Η οικιακή μύγα μπορεί να φέρει πάνω της 1,5 εκατ. μικροοργανισμούς περίπου. Μερικά είδη μικροοργανισμών που μεταφέρει είναι τα εξής: σαλμονέλα, διάφορα εντεροβακτηρίδια, υιός της πολιομυελίτιδας, ηπατίτιδας, παθογόνα εντερικά πρωτόζωα.

Έντομα αποθηκών

Έντομο αποθηκών θεωρείται κάθε είδος εντόμου που προσβάλλει και ζημιώνει ένα προϊόν και μπορεί να αναπτυχθεί και να αναπαραχθεί σε ένα χώρο που φιλοξενεί για αρκετό χρονικό διάστημα γεωργικά προϊόντα ή τρόφιμα.

Ψαράκια

Το ασημόψαρο, Lepisma saccharina, είναι μικρό έντομο. Έχει μορφή ψαριού, ασημί ,άπτερο, με μακριές κεραίες. Είναι νυκτόβιο και τρέφεται κυρίως με ζάχαρη και άμυλο. Δεν προκαλεί σοβαρές προσβολές. Στα σπίτια βρίσκεται κυρίως στο υπόγειο ή τη σοφίτα.

Σφήκες

H σφήκα είναι υμενόπτερο (Hymenoptera), απόκριτο (Apocrita) και κεντροφόρο. Οι σφήκες έχουν ελάχιστο τρίχωμα και είναι πολύ έντονα χρωματισμένες. Η σφήκα, σε αντίθεση με την μέλισσα, επιβιώνει μετά από ένα τσίμπημα.

Απολύμανση με… ρομπότ στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ

Ρομπότ επιστρατεύει το αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ στη μάχη κατά του κορωνοϊού.Το ρομπότ, το οποίο ζυγίζει 140 κιλά και έχει το ύψος ενός ψηλού άνδρα, περιηγείται στους χώρους του αεροδρομίου με σκοπό να καταστρέφει βακτήρια και ιούς, ανάμεσα στους ..

Ντουμπάι: Τεχνολογικές καινοτομίες ενάντια στον κορονοϊό

Ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας, Αρχιπύραρχος Ιωάννης Ράπτης, ευχαριστεί θερμά τους κυρίους Γιώργο και Ιάκωβο Παντελίδη για την προληπτική απολύμανση στην οποία προέβησαν το πρωί του Σαββάτου 13-06-2020 σε ...

Τριφυλία: Την επισκευή και απολύμανση των κάδων καθαριότητας ζητά ο Γιάννης Παρασκευόπουλος

Σε αρκετά δημοτικά συμβούλια έχουμε μιλήσει ως παράταξη, αλλά και ως δημοτικός σύμβουλος έχω επισημάνει τα ζητήματα καθημερινότητας, που απασχολούν τους συνδημότες μας. Ένα χρόνο από την εγκατάσταση της δημοτικής αρχής υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με του

ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΒΙΑ / ΠΑΡΑΣΙΤΑ; ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΑΜΕΣΑ