• Δευ - Κυρ από 8.00 πμ με 8.00 μμ
  • Αθήνα, Νότια προάστεια
ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Η επιχείρηση Απολυμαντική Προστασία με έδρα την Αργυρούπολη Αττικής  έχει ως στόχο την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών της, στηριζόμενη στην ανάπτυξη εμπιστοσύνης προσφέροντας τις κατάλληλες λύσεις για την κάθε περίπτωση και δημιουργώντας μαζί τους μια σχέση μακροχρόνιας συνεργασίας.

Σας παρέχουμε τη σωστή μεθοδολογία εφαρμογών απεντόμωσης, μυοκτονίας, απολύμανσης, με χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού.

Οι χώροι υγειονομικής σημασίας είναι πολύ επιρρεπείς στην προσβολή από έντομα και τρωκτικά και προσβάλλονται πολύ εύκολα από διάφορα παράσιτα.

Προσφέρουμε πιστοποιημένες υπηρεσίες απολύμανσης-μικροβιοκτονίας και προστασία από τον νέο κορονοϊό COVID-19.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η επιχείρηση μας χρησιμοποιεί εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας, με σκοπό την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, έχοντας σαν επίκεντρο τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται έχουν χαμηλή τοξικότητα, είναι ακίνδυνα άοσμα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ενώ οι χώροι που θα εφαρμοστούν είναι άμεσα διαθέσιμοι σε ανθρώπους και κατοικίδια

ΟΙ  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης:
Αττική , Νότια Προάστια Αττικής, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα, Ελληνικό, Βούλα, Βάρκιζα, Αλιμος, Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη, Αγιος Δημήτριος, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Μοσχάτο, Καλλιθέα, Βύρωνας, Υμηττός, Καισαριανή.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ

Απολύμανση με την οποία καταστρέφονται όλοι οι μικροοργανισμοί διακόπτοντας την μετάδοσή τους.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

Απεντόμωση για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος σε οποιοδήποτε σημείο και να βρίσκονται.

ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ

Μυοκτονία τρωκτικών (ποντικοί, αρουραίοι) και αποκλεισμός από μελλοντική επανεμφάνιση.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Για βιομηχανικές εγκαταστάσεις, αποθήκες, γραφεία, οικίες , νοσοκομεία, ιατρεία, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, χώροι εστίασης, επιχειρήσεις τροφίμων.

Κλείστε το ραντεβού σας
Προσφορά
Συνδυάστε την Απολύμανση, Απεντόμωση του σπιτιού σα, με αυτή άλλης κατοικίας σας και κερδίστε έκπτωση -20%.

Επωφεληθείτε τώρα της προσφοράς 100%

Τα νέα μας

Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα της εταιρίας μας.

  • By

Την αράχνη «μαύρη χήρα» και τα βήματα που πρέπει να κάνεις σε περίπτωση που σε τσιμπήσει περιγράφει η αραχνολόγος Μαρία Χατζάκη μιλώντας στην  τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

  • By

Μια ερευνητική ομάδα του Εργαστηρίου Κυτταρικής Τεχνολογίας του Τμήματος Βιοτεχνολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών ανακοίνωσε ότι ανέπτυξε ένα καινοτόμο φορητό διαγνωστικό σύστημα -ένα κυτταρικό βιοαισθητήρα- για την ταχύτατη (μέσα σε τρία μ

  • By

Η τρέχουσα επιδημία COVID-19 προκαλείται από τον κορωνοϊό SARS-CoV-2, που ανήκει στην οικογένεια των κορωνοϊών (coronoviridae), μία μεγάλη οικογένεια RNA ιών. Με τα έως τώρα δεδομένα ο ιός SARS-CoV-2 έχει ανιχνευθεί σε δείγματα από το αναπνευστικό, τ

ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΒΙΑ / ΠΑΡΑΣΙΤΑ; ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΑΜΕΣΑ